Welkom

Welkom bij The BS Network, opgericht door Jos Verveen. Wil je in contact komen? Bezoek dan LinkedIn of Facebook. Wil je hem volgen? Ga dan naar Twitter. Dit is zijn blog en je kan ook een lezing aanvragen. Om het boek te bestellen, klik hier. Van deze bestseller zijn inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Ervaring 

We zijn (mede-)oprichter van Keesie, Stadslog, Eisvrij en Stadsinitiatief Rotterdam. We werkten tevens voor Albert Heijn, Amsterdam Airport Schiphol, ANWB, Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal, Erasmus Universiteit, ING/Postbank, KLM, Masterfoods, Ministerie OC&W, Nationaal Fonds Kinderhulp, Procter & Gamble, Provincie Limburg, Publieke Omroep, ROC Zadkine, Trimbos Instituut, Unilever, Wageningen Universiteit en Waterland Ziekenhuis.

Wat doen we?

We zetten nieuwe en bestaande organisaties, diensten en maatschappelijke thema's in de markt. Dat doen we voor eigen rekening en risico, maar ook in opdracht. Als je van generieke managementtheorieën en organisatiemodellen houdt, kan je ons beter niet benaderen. We kennen ze, maar geloven er niet in. Iedere organisatie is uniek. Dat mag ook uit de manier van organiseren en communiceren blijken. We gaan daarom altijd terug naar de 'essentie' van de organisatie.

Bel voor een oriënterend gesprek met Jos Verveen: 06-14046222

Contact onsmailto:info@thebsnetwork.com?subject=info