Welkom

Welkom bij The BS Network, het bedrijf van Jos Verveen. Wil je in contact komen? Bezoek dan LinkedIn of Facebook. Wil je hem volgen? Ga dan naar Twitter. Dit is zijn blog en je kan ook een lezing aanvragen. Om het boek te bestellen, klik hier. Van deze bestseller zijn inmiddels meer dan 13.500 exemplaren verkocht.

Ervaring 

Jos Verveen is mede-oprichter van Keesie, Stadslog en Eisvrij. Daarnaast werkte hij o.a. voor: Albert Heijn, Amsterdam Airport Schiphol, ANWB, Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal, Erasmus Universiteit, ING/Postbank, KLM, Masterfoods, Ministerie OC&W, Nationaal Fonds Kinderhulp, Procter & Gamble, Provincie Limburg, Publieke Omroep, ROC Zadkine, Trimbos Instituut, Unilever, Wageningen Universiteit en Waterland Ziekenhuis.

Wat doe ik?

Als ondernemende algemeen, marketing- en communicatiedirecteur zet ik nieuwe en bestaande organisaties, diensten en maatschappelijke thema's in de markt. Dat doe ik voor eigen rekening en risico, maar ook in opdracht van derden. Als je van ingewikkelde managementtheorieën, dure organisatiemodellen en gelikte communicatiestrategieën houdt, kan je mij beter niet benaderen. Daar geloof ik namelijk niet in. Voor mij is de essentie van de zaak veel belangrijker. Als je het hart van een organisatie, dienst of thema te pakken hebt, is het helemaal niet zo ingewikkeld om door middel van 'eigenwijze' organisatie en communicatie mensen aan je te binden. Het vraagt hooguit om lef.

Bel voor een oriënterend gesprek met Jos Verveen: 06-14046222

Contact onsmailto:info@thebsnetwork.com?subject=info